CANTONEES RESTAURANT FINE FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 994 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cantonees Restaurant Fine Food. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 21:17 Eten was prima, alleen 2 uur bezorgtijd is wel erg lang.
25 sep 2022 om 21:52 Het was heerlijk! We hadden vegatarische gerechten. Allemaal vol smaak, verse groenten. Ook de vega nasi en bami erg lekker. Bezorgtijd binnen aangegeven tijd. Ook veel keus in vegatarische gerechten t.o.v. andere restaurants in de buurt
25 sep 2022 om 8:53 Leer de buitenlanders Nederlands lezen!
25 sep 2022 om 0:18 Kan wat sneller
20 sep 2022 om 12:08 De bezorging duurde langer dan normaal, maar zoals hier al aangegeven wordt kwam dat waarschijnlijk door de drukte. Geen probleem, het eten was verder prima. Goed warm en zoals altijd lekker van smaak. Als ik Chinees wil eten is dit mijn vaste adres.
13 sep 2022 om 20:48 Het eten was heerlijk.snel en netjes bezorgt. Heel vriendelijk. Jullie hebben een nieuwe klant erbij
12 sep 2022 om 10:29 Bezorging duurde bijna twee uren. Veel te lang en er is absoluut geen excuus hiervoor. Het eten zelf was prima.
11 sep 2022 om 19:35 Altijd prima in orde.
7 sep 2022 om 20:31 Eten is lekker ,maar soms is mijn bestelling niet compleet ,en dan bel ik ze dan krijgt ik iets extra erbij, wel lief bedoeld,
5 sep 2022 om 0:18 Eten was goed maar een bezorg tijd van 1.5 uur is te lang. Om 17:30 eten op thuisbezorgd besteld, rond 19h geleverd. Zelf twee keer moeten bellen mbt status eten en elke was de bezorger onderweg.
3 sep 2022 om 22:26 zoals altijd perfect alleen was er nu veel te weinig saus bij de pangang maar dat kan gebeuren
3 sep 2022 om 21:55 Altijd super tevreden en houden rekening met je voorkeuren, goede porties